Let op: i.v.m. de coronamaatregelen is deze voorstelling (opnieuw) verplaatst uit vorig seizoen. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Dan vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl

Legendarische, romantische en jazzy hits uit de swingende wijnkelders van Parijs

Rond 1930 is Parijs in de ban van de nieuwe tijdSwingende New Orleans Jazz, Hot Club de France en chansons vieren samen het leven als nooit tevoren! Zanger/ trompettist Michael Varekamp neemt je met zijn bluesy stemgeluid, samen met rijzende ster en chansonnière Tess van der Zwet (van de hitsingle Mon Paris!), mee door de straten van het bruisende Parijs. 

Josephine Baker, Louis Armstrong, Edit Piaf en Sydney Bechet

Niet voor niets ontstond de jazz ooit in de Franse wijk van New Orleans. Het aanstekelijke Franse joie de vivre bleek een ideale voedingsbodem voor het ontstaan van de jazz aan de andere kant van de grote plas, om een aantal jaren daarna triomfantelijk weer terug te keren. The Legends duiken in de Franse tijd van paradijsvogels als Josephine Baker, Louis Armstrong, Edith Piaff en Sydney Bechet. 

Legends met Michael Varekamp en Wiboud Burkens

In Swingin’ Paris toveren The Legends Michael Varekamp & Wiboud Burkens het theater om tot een romantische jazzkelder waar hits als ‘Petite fleur’, ‘It don’t mean a thing if it ain’t got that swing’ en ‘C’est si bon’ klinken tot in de kleine uurtjes. 

Prachtige Parkdeals - Pop4Hoorndeals

Tijdens de Prachtige Parkdeals van donderdag 28 oktober 2021 t/m donderdag 4 november 2021 ontvangt u tot maar liefst 50% korting op geselecteerde voorstellingen, waaronder deze voorstelling. Vul bij het reserveren van uw kaarten de volgende actiecode in: SAMENNAARHETPARK. Kies vervolgens voor de prijssoort 'Parkdeals' en koop uw kaarten met korting! 

Klik hier voor alle voorstellingen die in deze periode onder de Prachtige Parkdeals vallen.

In de media

Den Haag Centraal
In Den Haag Centraal stond 24 september 2020 een leuk interview met Michael Varekamp, waarin wordt gesproken over hoe de samenwerking met Tess Merlot tot stand is gekomen en hoe het idee voor het programma is ontstaan. Klik hier om het artikel te lezen.

Recensies

Telegraaf ★★★★
"Happy en sad blues in briljante arrangements."

Theaterparadijs ★★★★
"The Legends raken je in je ziel!"

NRC ★★★★
"Varekamp speelt net zo grenzeloos als Louis Armstrong."

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.

Arrangementen

Borrelbox to go voor 2 personen

Een Zoete of Zilte Borrelbox die u mee mag nemen de zaal in

Tafelreservering in het Parkcafé na afloop van de voorstelling

Genieten van iets lekkers met uitzicht op het plein