Een langgekoesterde wens van zowel Het Park als publiek gaat in vervulling. In de zomer installeren wij nieuwe stoelen in de Hamletzaal. We kijken daardoor niet alleen uit naar een comfortabel nieuw theaterseizoen maar er zijn zo ook meer plaatsen voor populaire en grote voorstellingen.

Dit is geen gering project en hebben daarom uw hulp nodig. Doneer nu en help Het Park om alle plannen werkelijkheid te laten worden.  Uw bijdrage wordt niet alleen gebruikt voor de nieuwe stoelen, maar ook voor allerlei andere nieuwe investeringen in het theater, zoals nieuw meubilair in de diverse foyers.

Het Park helpen doet u op één van deze drie manieren:

De theaterstoelen á €25,- per stuk zijn vooralsnog uitverkocht. 

Draagt u Het Park een warm hart toe? Wacht niet langer, doneer nu!

Doneren kan via Voordekunst.nl of via een direct betaalverzoek. Bekijk onze speciaal ingerichte Voordekunst.nl crowdfundingspagina via onderstaande button.

2.png

Liever direct doneren aan Het Park? Doneer dan via de groene button hieronder (elk bedrag is mogelijk).

1.png

3JS in actie

De 3JS zijn ambassadeurs van deze bijzondere sponsoractie. Zanger Jan Dulles: “Het Park is ons ‘thuistheater’. We starten er elk jaar onze tour én sluiten ‘m af. Het is zelfs het theater waar we ieder jaar Kerstavond vieren. Dus natuurlijk zetten we ons er voor in om Het Park mooier te maken.”

Vrienden van Het Park: belcampagne van start 

In maart en april 2024 benaderen benaderen we een groot deel van onze bezoekers telefonisch met het verzoek of u vriend wil worden. Heeft u de afgelopen jaren Het Park bezocht? Dan kan het zijn dat u gebeld wordt. Wij bellen u met het volgende telefoonnummer: 088-5016728. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun.