Een langgekoesterde wens van zowel Het Park als publiek gaat in vervulling. In de zomer installeren wij nieuwe stoelen in de Hamletzaal. We kijken daardoor niet alleen uit naar een comfortabel nieuw theaterseizoen maar er zijn zo ook meer plaatsen voor populaire en grote voorstellingen.

Dit is geen gering project en hebben daarom uw hulp nodig. Wij vragen u, als ondernemer, of u mee wilt helpen dit mogelijk te maken. Draagt u Het Park een warm hart toe en wilt u onze activiteiten nu en in de toekomst steunen? Sponsor dan één of meerdere van onze nieuwe stoelen! 

Hoe werkt het? 
U verbindt uw naam voor 5 jaar aan een stoel voor een totaalbedrag van €5.000,- (ex. btw), maar u ontvangt meteen 10% korting dus het bedrag per stoel is €4.500,- (ex. btw). Dat is dus €900,- (ex. btw) per jaar. Uw bijdrage wordt gebruikt voor nieuwe investeringen in Het Park. 

Wat krijgt u hiervoor terug?*

  • Dit bedrag is aftrekbaar bij de fiscus.
  • Uw (bedrijfs)naam wordt vermeld op uw stoel(en) voor 5 jaar.**
  • U ontvangt een uitnodiging voor de musical ‘Jesus Christ Superstar’ op 14 of 15 september voor twee personen op de SuperSeats met speciale ontvangst inclusief hapjes en drankjes in onze businesslounge.
  • Een VIP-arrangement bestaande uit: voorafgaand een koffie, cappuccino of thee met heerlijke zoete lekkernij, pauzedrankje met vers gebrande nootjes en na afloop een drankje met gevarieerde hapjes.
  • Altijd met voorrang kaarten boeken voor voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen.
  • Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe bijgeboekte voorstellingen en special events.

Wilt u als bedrijf Het Park sponsoren? Klik dan op onderstaande groene button. Of bekijk hier de flyer

Zonder titel (10 x 4 cm).jpg

3JS in actie

De 3JS zijn ambassadeurs van deze bijzondere sponsoractie. Zanger Jan Dulles: “Het Park is ons ‘thuistheater’. We starten er elk jaar onze tour én sluiten ‘m af. Het is zelfs het theater waar we ieder jaar Kerstavond vieren. Dus natuurlijk zetten we ons er voor in om Het Park mooier te maken.”

*Gedurende de sponsorperiode.
**Het Park kan niet garanderen dat de door u gesponsorde stoel beschikbaar is voor uw eigen theaterbezoek. Er wordt een selectie stoelen gekozen waarop de meeste exposure te verwachten is.