Bingewatchen met de familiekronieken van Nasrdin Dchar!

Beleef zijn drie succesvolle solovoorstellingen op één avond. Nasrdin Dchar neemt het publiek mee in zijn leven en op zijn zoektocht als zoon van Marokkaanse ouders in Nederland: zíjn land. Hij vertelt op een ontwapenende manier over de belangrijkste mensen in zijn leven: zijn moeder, zijn vader en zijn vrouw. Deze familiekroniek is een driedelige voorstelling over loyaliteit, over je plek vinden en natuurlijk over de liefde.

OUMI, DAD, JA

De voorstellingen ‘OUMI’, ‘DAD’ en ‘JA’ zijn achtereenvolgend te zien op één avond. De avond wordt omlijst met hapjes en een maaltijd. Zo wordt het een feest voor alle zintuigen. Deze familiekroniek is een reis door de tijd, een kennismaking met de familie Dchar, een ode aan migratieverhalen en een blik op een veranderende samenleving.

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Indien u twee of meer kaarten koopt, gaan wij ervan uit dat u naast elkaar kunt zitten (uit één huishouden komt). Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen. Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.