Update 25 november 2021 m.b.t. de coronamaatregelen.

Momenteel kunnen alle voorstellingen nog doorgaan op de volledige capaciteit. Door gebruik van het coronatoegangsbewijs vervalt de 1,5 meter afstand in het theater. Hier vindt u ons coronaprotocol.

Uiteraard zijn we op de hoogte van het nieuws m.b.t. de mogelijke aanpassingen in de corona-maatregelen. We houden dat natuurlijk in de gaten. Mochten er n.a.v. de persconferentie vrijdagavond 26 november 2021 voor de voorstellingen vanaf 27 november 2021 nieuwe regels gelden, dan worden bezoekers van deze voorstellingen persoonlijk per e-mail geïnformeerd. 

Bingewatchen met de familiekronieken van Nasrdin Dchar!

Beleef zijn drie succesvolle solovoorstellingen op één avond. Nasrdin Dchar neemt het publiek mee in zijn leven en op zijn zoektocht als zoon van Marokkaanse ouders in Nederland: zíjn land. Hij vertelt op een ontwapenende manier over de belangrijkste mensen in zijn leven: zijn moeder, zijn vader en zijn vrouw. Deze familiekroniek is een driedelige voorstelling over loyaliteit, over je plek vinden en natuurlijk over de liefde.

OUMI, DAD, JA

De voorstellingen ‘OUMI’, ‘DAD’ en ‘JA’ zijn achtereenvolgend te zien op één avond. De avond wordt omlijst met hapjes en een vegetarische / halal maaltijd. Zo wordt het een feest voor alle zintuigen. Deze familiekroniek is een reis door de tijd, een kennismaking met de familie Dchar, een ode aan migratieverhalen en een blik op een veranderende samenleving.

Tijdschema (let op: aangepast!)

16:30 - OUMI
17:30 - Pauze met soep en brood
18:15 - DAD
19:15 - Pauze met een volledige maaltijd
20:15 - JA

Recensies

Scènes ★★★★★

“Vijf uur is lang, maar met lekker Marokkaans eten en drinken in de pauzes en boeiende verhalen van een zeer innemende persoonlijkheid blijkt deze marathon allesbehalve een uitputtingsslag. Integendeel, het is een intiem samenzijn waar de tijd geen vat op lijkt te hebben.”

“Dchar maakt persoonlijke verhalen universeel en vooral in Dad ontroert hij door zijn openheid en kwetsbaarheid.”

“Dchar is onvermoeibaar in zijn streven het verhaal van het nieuwe Nederland aan de man brengen. Naarmate de avond vordert krijg je steeds meer respect voor de integriteit van deze theatermaker die vooral mensen verbindt. Het premièrepubliek in de Amsterdamse Stadsschouwburg beloonde hem met een uitbundig, lang en warm applaus. Wat een mooie avond. Wat een bijzondere man.”

NRC

“Bij hem waan je je niet in de schouwburg, maar bijna aan tafel.”

“Nasrdin Dchar is een rasverteller. Hij gebruikt zijn persoonlijke leven om een groter verhaal te vertellen, en kan daarbij bogen op een zeer innemende theaterpersoonlijkheid.”
“De ultieme sleutel tot verbinding.”

Theaterkrant

“Dchar weet als geen ander te vertellen. Hij doet dit met de nodige humor en weet de zaal veel aan het lachen te krijgen, maar toch voelt het nooit gezet. Hij ontroert ook.”

“Zijn woorden krijgen direct vorm in je hoofd, alsof je erbij bent en alles ziet gebeuren.”

“Het is persoonlijk, gedurfd, het komt dichtbij, en dat raakt.”

“De drie solo’s zijn mooie verhalen, met elk een belangrijke boodschap, maar door ze achter elkaar te vertellen in deze Familiekroniek, komen ze nog meer tot hun recht.”

“Door OUMI, DAD  en JA op deze manier achter elkaar te spelen, vertelt Dchar het echte, complete verhaal van zijn leven.”

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.