Update 24 november 2021 m.b.t. coronamaatregelen.

Momenteel kunnen alle voorstellingen nog doorgaat op de volledige capaciteit. Door gebruik van het coronatoegangsbewijs vervalt de 1,5 meter afstand in het theater. Wij houden de berichtgeving in de gaten, zodra er iets veranderd brengen wij bezoekers persoonlijk op de hoogte. Hier vindt u ons coronaprotocol.

Jennie Lena brengt eerbetoon aan The King of Pop Michael Jackson

Jennie Lena verrast haar publiek keer op keer met haar prachtige stem, persoonlijke anekdotes, gevoel voor humor en interactie met het publiek. “Al sinds dat ik een klein meisje was ben ik een enorme Michael Jackson fan. Zijn muziek en vocale inspiratie zitten in mijn DNA verweven. Deze muziek is wie ik ben, heeft mij geïnspireerd en deze theatershow komt regelrecht uit mijn hart!”.

In een intieme setting neemt Jennie Lena u mee langs drie decennia Michael Jackson. Geniet van songs als ‘Thriller’, ‘Billy Jean’, ‘Bad’, ‘The Way You Make Me Feel’ en niet te vergeten ‘Who’s Loving You’, waarmee zij meer dan 45 miljoen views behaalde op YouTube.

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.