Update 25 november 2021 m.b.t. de coronamaatregelen.

Momenteel kunnen alle voorstellingen nog doorgaan op de volledige capaciteit. Door gebruik van het coronatoegangsbewijs vervalt de 1,5 meter afstand in het theater. Hier vindt u ons coronaprotocol.

Uiteraard zijn we op de hoogte van het nieuws m.b.t. de mogelijke aanpassingen in de corona-maatregelen. We houden dat natuurlijk in de gaten. Mochten er n.a.v. de persconferentie vrijdagavond 26 november 2021 voor de voorstellingen vanaf 27 november 2021 nieuwe regels gelden, dan worden bezoekers van deze voorstellingen persoonlijk per e-mail geïnformeerd. 

Nederlandstalige chansons met een vleugje gipsy en jazz door Janne Schra

Met haar nieuwe theatershow zoekt Janne Schra opnieuw het avontuur. Ze speelt met haar band  parels van de Nederlandse muziek uit de vorige eeuw en voor het eerst haar eigen, spiksplinternieuwe, Nederlandstalige chansons met wortels in de Jazz & Gipsy.

Room Eleven

Ze zocht haar oude vrienden van Room Eleven weer op om samen te werken aan nieuw repertoire. Daarmee zult u dus kennis maken in deze show die het experiment niet zal schuwen. Geen voorstelling zal het zelfde zijn! U moet niet vreemd opkijken als Janne ineens een zangmeditatie inzet, of stiekem tóch een oude Engelstalige hit zingt. Ook kunt u uw lievelingsnummers aandragen: schroom niet.  Janne is thuis in het theater en dat zult u merken! 

Bestel Niet te missen makers met korting

Wanneer u direct voor vijf voorstellingen uit de Niet te missen makers-serie kiest, betaalt u slechts € 10 per kaart! Bekijk hier welke voorstellingen er allemaal in de serie Niet te missen makers vallen of bestel direct via deze link. Op de bestelpagina vinkt u vervolgens de vijf voorstellingen van uw keuze aan. Zodra u de vijfde voorstelling heeft geselecteerd, kunt u doorgaan naar betalen. De kortingsprijs wordt dan automatisch berekend.

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.