Update 25 november 2021 m.b.t. de coronamaatregelen.

Momenteel kunnen alle voorstellingen nog doorgaan op de volledige capaciteit. Door gebruik van het coronatoegangsbewijs vervalt de 1,5 meter afstand in het theater. Hier vindt u ons coronaprotocol.

Uiteraard zijn we op de hoogte van het nieuws m.b.t. de mogelijke aanpassingen in de corona-maatregelen. We houden dat natuurlijk in de gaten. Mochten er n.a.v. de persconferentie vrijdagavond 26 november 2021 voor de voorstellingen vanaf 27 november 2021 nieuwe regels gelden, dan worden bezoekers van deze voorstellingen persoonlijk per e-mail geïnformeerd. 

Let Charly Luske entertain you met de grootste hits van Robbie Williams

Charly Luske ziet hem als de grootste entertainer van de jaren 90 en 00: Robbie Williams. Twee jaar lang toerde Charly Luske met groot succes langs de theaterzalen met een eerbetoon aan George Michael, dit jaar is de beurt aan de ‘Story of Robbie Williams’. 

Luske: “Robbie is voor mij de grootste entertainer van eind jaren 90 en de 00’s. Samen met de band gaan we alle ups en downs, hilarische momenten en intieme geheimen van Williams voorbij laten komen. En bovenal natuurlijk: zijn geweldige muziek. ‘Feel’, ‘Come Undone’, ‘Rock DJ’, ‘Let Me Entertain You’ en natuurlijk ‘Angels’. Al die hits, zoveel energie, ik kan niet wachten!”

Pop4Hoorn

Van pop tot rock en van hiphop tot Nederlandstalig: Het Park is óók een poppodium en concertzaal.  Onder Pop4Hoorn worden deze concerten nog eens extra voor het voetlicht gebracht. Voor de echte muziekliefhebber dus!

Klik hier voor alle Pop4Hoorn voorstellingen.

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.