Mix van dans, video, muziek, spoken word en rap

Het Rotterdamse dansgezelschap Xclusiv Company is al meer dan 15 jaar aanjager van hiphop-streetdance, breakdance, vogue en de ontwikkelingen van urban dansers. Vanuit een sterk gevoel van authenticiteit, diversiteit en artisticiteit maken zij spraakmakende dansvoorstellingen.

‘Behind The iMASQ’ gaat over onze vluchtige en snel veranderende wereld waar de (prestatie) druk groot is en je ervoor moet zorgen dat je erbij hoort. Mensen dragen veelal maskers in hun contact met anderen en laten niet alles van zichzelf zien. Deze maskers verhullen onze werkelijke gevoelens. Met dans, video, muziek, spoken word en rap onthullen de dansers hun kijk op de wereld zoals die zich afspeelt achter hun maskers.

Bestel Niet te missen makers met korting

Wanneer u direct voor vijf voorstellingen uit de Niet te missen makers-serie kiest, betaalt u slechts € 10 per kaart! Bekijk hier welke voorstellingen er allemaal in de serie Niet te missen makers vallen of bestel direct via deze link. Op de bestelpagina vinkt u vervolgens de vijf voorstellingen van uw keuze aan. Zodra u de vijfde voorstelling heeft geselecteerd, kunt u doorgaan naar betalen. De kortingsprijs wordt dan automatisch berekend.

Uitverkocht? Wachtlijst!

Voor de voorstellingen t/m december, gaan wij vooralsnog uit van een aangepaste zaalcapaciteit. De vooruitzichten zijn echter positief dus als een voorstelling vol is, adviseren wij u vooral om zich in te schrijven voor de wachtlijst! Zodra de maatregelen aangepast of opgeheven worden, brengen wij u als eerste op de hoogte wanneer er weer kaarten beschikbaar zijn.

Corona informatie

Het Park richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Indien u twee of meer kaarten koopt, gaan wij ervan uit dat u naast elkaar kunt zitten (uit één huishouden komt). Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen. Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.