Ode aan chansonnier Charles Aznavour

Michael Abspoel, bekend als de stem van het televisieprogramma ‘Man bijt hond’, brengt een intieme hommage aan een van de geliefdste chansonniers aller tijden: Charles Aznavour, de man die met zijn muziek lessen in liefde gaf. De zoon van Armeense vluchtelingen groeide uit tot een halfgod, die zong in negen talen, 1300 nummers schreef en componeerde, in zestig films acteerde en ruim 180 miljoen albums verkocht.

‘She’, ‘La Bohème’, ‘Yesterday when I was young’, ‘For me formidable’, ‘La Mamma’ en ‘Non je n’ai rien oublié’, ze zijn allemaal te horen in ‘Vive Aznavour!’, waarin Abspoel wordt begeleid door pianist Marc Bischoff, die de nummers ook arrangeerde.

Dinsdagmiddag in Het Park

Deze voorstelling is één van de voorstellingen die op dinsdagmiddag wordt aangeboden, speciaal voor bezoekers die graag overdag naar het theater gaan. Bekijk hier alle voorstellingen op Dinsdagmiddag in Het Park.

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.