Beestachtige verhalen van Marco Kraal over… Vis en vissen!

'VIS TV' staat garant voor een avond vol spannende, hilarische en bizarre verhalen over dat fascinerende dier met kieuwen én over mensen die soms letterlijk alles over hebben voor het vangen van een vis.

Vissen zijn toch oninteressante, koude slijmerige dieren? En is het vangen ervan niet een ongelofelijk saaie bezigheid; iets met een hengel waar aan beide kanten een dooie pier aan bengelt? Niets is minder waar! In een anderhalf uur durend spektakel sleurt Marco je mee onder water en laat hij je kennismaken met reusachtige meervallen, reislustige palingen, geheimzinnige snoekbaarzen, leergierige karpers en tal van andere vissen die je in Nederland vaak ‘om de hoek’ kunt aantreffen.

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.