True or copy: grootmeester in vervalsingen

Op 6 mei 1994 vallen de gendarmes binnen op het Franse landgoed van Geert Jan Jansen. Ze vinden er meer dan 1600 werken van grootmeesters als Picasso, Dalí, Appel en Matisse. Opmerkelijk detail: het gros ervan blijkt uit het penseel van de Nederlander te komen. Door een spellingsfout in een certificaat verandert Jansen zo plotsklaps in een van de meest beroemde oplichters binnen de kunstwereld.

Met ‘True Copy’ laat BERLIN verschillende werelden en realiteiten op het podium samenvloeien. Samen met haar hoofdpersonage legt ze de vinger op enkele zere wonden binnen de kunstwereld, maar toont ze ook het verhaal van één man die zich staande tracht te houden binnen een web van leugens.

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Indien u twee of meer kaarten koopt, gaan wij ervan uit dat u naast elkaar kunt zitten (uit één huishouden komt). Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen. Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.