LET OP! Boekt u last-minute kaarten dan ontvangt u géén servicemail meer! Voor voorstellingsbezoek is, naast een geldige ticket, een coronatoegangsbewijs (QR code) mét geldig legitimatiebewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) verplicht. Zonder deze kunnen wij u helaas niet toelaten. Wij verzoeken kopers van last-minute tickets tussen 19.45 uur en 20.05 uur binnen te komen.

Must-see voor alle Beatles-fans

De meesten van u hebben vast niet het geluk gehad The Beatles live mee te mogen maken. Gelukkig toerden The Analogues de laatste jaren langs uitverkochte zalen met sensationeel goede vertolkingen van de albums ‘Magical Mystery Tour’, ‘Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band’ en ‘The White Album’. Zelfs in het hol van de leeuw – Liverpool – werden de fans ingepakt.

Voor dit seizoen staat ‘Abbey Road’ op de rol, het laatste volwaardige album van John, Paul, George en Ringo, met muziek die door hen dus nooit live is gespeeld. Voor de live-uitvoering roepen The Analogues de hulp in van strijkers en blazers en beschikken ze over een unieke verzameling vintage-instrumenten, het ‘reizende Beatles-Museum’.

Pop4Hoorn

Van pop tot rock en van hiphop tot Nederlandstalig: Het Park is óók een poppodium en concertzaal.  Onder Pop4Hoorn worden deze concerten nog eens extra voor het voetlicht gebracht. Voor de echte muziekliefhebber dus!

Klik hier voor alle Pop4Hoorn voorstellingen.

Wachtlijst!

Alle bezoekers van de wachtlijst zijn per e-mail op de hoogte gebracht van de extra kaarten. Het kan uiteraard zijn dat bezoekers op de wachtlijst toen geen kaarten meer konden kopen (vol=vol) maar dat er daarna weer kaarten zijn teruggebracht. Het lukt ons echter niet altijd om iedereen opnieuw te bereiken. Onze excuses voor het ongemak.

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.