Try-out voor afscheidstournee 'Hello Goodbye - The Very Best of the Studio Years’ van The Analogues in de Ziggodome Amsterdam

De try-out in Hoorn vindt plaats als voorbereiding op de twee shows in de Ziggo Dome in Amsterdam, op 11 en 12 september. Onder de titel ‘Hello Goodbye – The Very Best of the Studio Years’ is dit een feestelijke afsluiting van de periode waarin The Analogues alle studio-albums (van na 1967) van The Beatles live reproduceerden. De band behaalde de afgelopen jaren grote successen in binnen- en buitenland met integrale uitvoeringen van de albums die The Beatles wel opnamen maar zelf nooit live uitvoerden.

‘Abbey Road’, waarmee de band dit voorjaar in de theaters te zien is, was het laatste album waarvoor The Beatles gezamenlijk de studio ingingen en daarmee komt ook een einde aan de missie van The Analogues. “Het zit er helaas op. We hadden liever gezien dat ze nog een paar andere platen hadden gemaakt.”, aldus de band. “We sluiten deze periode af op 11 en 12 september in de Ziggo Dome. En dan niet met een integrale vertolking van één album maar een keuze van de hoogtepunten van al die albums, een greatest hits show.” 

Eerder toerde de band al langs uitverkochte zalen met integrale vertolkingen van Magical Mystery Tour, Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band en The White Album.

Pop4Hoorn

Van pop tot rock en van hiphop tot Nederlandstalig: Het Park is óók een poppodium en concertzaal.  Onder Pop4Hoorn worden deze concerten nog eens extra voor het voetlicht gebracht. Voor de echte muziekliefhebber dus!

Klik hier voor alle Pop4Hoorn voorstellingen.

Uitverkocht? Wachtlijst!

Als de voorstelling is uitverkocht, kunt u zich inschrijven voor de wachtlijst. Wanneer er weer kaarten beschikbaar zijn worden bezoekers op de wachtlijst geïnformeerd.

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

TA_66_70_210X210.jpeg

Arrangementen

Borrelbox to go voor 2 personen

Een Zoete of Zilte Borrelbox die u mee mag nemen de zaal in