Let op: i.v.m. de coronamaatregelen is deze voorstelling (opnieuw) verplaatst uit vorig seizoen. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Dan vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl.

Grofgebekt, geëngageerd en grappig: André Manuel is verre van sneu!

Een martelaar die pas in het paradijs merkt dat al zijn maagden tweedehands zijn: sneu. Een VVD-er die nooit geleerd heeft hoe hij moet frauderen. Sneu. Een pornoactrice met smetvrees. Sneu. Eendagsvliegen met een vrij weekend. Sneu. De dieetcoach van Donald Trump. Sneu. Voor 100.000 dollar een giraffe neer mogen schieten en missen. Sneu. Een Duitse komediant. Sneu. Sneu is het zoveelste programma van André Manuel. 

Lachen, gieren en brullen over de rug van alle anderen. Dat is Sneu. Een ouderwets avondje topamusement. U kan natuurlijk ook thuis blijven. Maar dat is pas echt sneu.

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.