Samen Sterk

Bekend van de Westfriese Helden 40-45
Projectkoor Inspirations geeft 18 en 19 september een tribute-concert voor de Helden van Nu. Voor al diegenen die in deze gekke tijd onder soms risicovolle omstandigheden in de frontlinie hebben gestaan en ons land draaiende hebben gehouden, zoals de medewerkers van de zorgsector, onderwijs- en supermarktpersoneel en andere vitale beroepen. De leiding van deze muzikale show is in handen van Martijn Bos en Patrick Rus. Het geheel zal worden ondersteund door een professionele band. De entree voor de Helden van Nu is gratis. De verdeling van de kaarten zal via bedrijven en instellingen lopen.

Voor meer informatie: Stichting HB Inspirations, hans-blom@xs4all.nl.

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.