Racoon live in Hoorn: van 'Love you more' tot 'Hee Joh Jip'

Racoon is al jaren een gevestigde waarde in de Nederlandse popmuziek. Met akoestische popliedjes en ingetogen gitaarballads krijgen de Zeeuwen iedere zaal muisstil. Dit najaar duikt de groep het theater in en trakteert u op klassiekers als ‘Liverpool Rain’, ‘No Mercy’, ‘Love You More’ en ‘Oceaan’. Daarnaast zingt de band natuurlijk ook kersverse nummers van het semi-akoestische, Nederlandstalige album dat verschijnt zodra de mannen weer mogen optreden. 

Eén van dé hits van dit nummer werd ‘Het Is Al Laat Toch’, dat zij voor het eerst bij DWDD ten gehore brachten. Een klein liedje dat grote indruk achterlaat en in een notendop laat horen waar Racoon voor staat: recht voor zijn raap, kwetsbaar en stoer tegelijk.

Pop4Hoorn

Van pop tot rock en van hiphop tot Nederlandstalig: Het Park is óók een poppodium en concertzaal.  Onder Pop4Hoorn worden deze concerten nog eens extra voor het voetlicht gebracht. Voor de echte muziekliefhebber dus!

Klik hier voor alle Pop4Hoorn voorstellingen.

Uitverkocht? Wachtlijst!

Als de voorstelling is uitverkocht, kunt u zich inschrijven voor de wachtlijst. Wanneer er weer kaarten beschikbaar zijn worden bezoekers op de wachtlijst geïnformeerd.

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.