Romantische hoogtepunten op cello en piano

Cello-grootheid Pieter Wispelwey behoeft nauwelijks introductie. Zijn bijzondere muzikaliteit en indrukwekkende carrière brachten Wispelwey naar alle windstreken en opnames werden internationaal bekroond. De enorme veelzijdigheid van Wispelwey is uniek: zijn repertoire reikt van Bach tot Britten, Elliot Carter en speciaal voor hem geschreven composities. “Wispelwey is een baanbrekende virtuoos”, aldus The Strad. In Schouwburg Het Park spelen Pieter Wispelwey en pianist Paolo Giacometti hoogtepunten uit de Romantiek met o.a. Schuberts Rondo en Arpeggione-Sonate en Brahms’ prachtige eerste cello-sonate, een hommage aan Bach. 

Seriekorting Concertstichting Johan Messchaert

Wanneer u alle concerten van de Concertstichting Johan Messchaert in één keer boekt, ontvangt u seriekorting. Bekijk alle voorstellingen van de Concertstichting Johan Messchaert hier.

De volledige serie (met korting) boeken is mogelijk t/m zondag 12 september indien u uw kaarten bestelt via deze link. 

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Indien u twee of meer kaarten koopt, gaan wij ervan uit dat u naast elkaar kunt zitten (uit één huishouden komt). Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen. Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.