Romantische hoogtepunten op cello en piano

Cello-grootheid Pieter Wispelwey behoeft nauwelijks introductie. Zijn bijzondere muzikaliteit en indrukwekkende carrière brachten Wispelwey naar alle windstreken en opnames werden internationaal bekroond. De enorme veelzijdigheid van Wispelwey is uniek: zijn repertoire reikt van Bach tot Britten, Elliot Carter en speciaal voor hem geschreven composities. “Wispelwey is een baanbrekende virtuoos”, aldus The Strad. In Schouwburg Het Park spelen Pieter Wispelwey en pianist Paolo Giacometti hoogtepunten van Brahms, Bosmans, Ravel en Chopin. 

Klik hier voor het programma van dit concert.

Aanpassing in programma
Wegens een kleine blessure van Pieter Wispelwey wordt het programma anders dan eerder aangekondigd. Brahms' eerste cellosonate blijft op het programma staan. Daarnaast horen we Henriette Bosmans "Nuit Calme", "Kaddish" van Maurice Ravel en de cello sonate van Frédéric Chopin.

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.  

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.