Najib Amhali 2.0

Najib Amhali gaat terug het theater in. De nieuwe theatershow van Najib Amhali ‘Waar was ik?’ geeft het antwoord op de vraag waarom Najib vorig jaar genoodzaakt was zijn show te annuleren.'Waar was ik?' dacht de clown die de mensen vermaakte, maar achter het masker een man, een vader en een echtgenoot verborg die worstelden met zichzelf. 'Waar was ik?' twintig jaar geleden, dacht Najib en in welke theaters stond ik toen? Bestaan die nog? En zou het niet leuk zijn om mezelf daar opnieuw uit te vinden?Een nieuwe theater show dus van Najib Amhali, met veel persoonlijke verhalen, waar veel om gelachen kan worden, waarin oude bekenden langskomen, en waarbij u zich na afloop wellicht afvraagt: 'Waar was ik?'

Uitverkocht? Wachtlijst!

Als de voorstelling is uitverkocht, kunt u zich inschrijven voor de wachtlijst. Wanneer er weer kaarten beschikbaar zijn worden bezoekers op de wachtlijst geïnformeerd.

Recensies

NRC Handelsblad ★★★★
"Toen hij bijna 25 jaar geleden als komiek debuteerde, was Najib Amhali de eerste Marokkaan met succes op het cabaretpodium. Hij blonk uit met guitige grappen die evenzeer zijn mede-Marokkanen bespotte als oorspronkelijke Nederlanders. En dat is ook nu nog zijn specialiteit."

De Volkskrant ★★★
"Amhali's charisma is Carré-vullend, zijn uiteenlopende typeringen zijn voorspelbaar maar leuk en het videodecor is fraai. Toch kan dit niet verhullen dat de show een grabbelton is van losse, niet goed uitgewerkte ideeën en onderwerpen, inclusief uitgekauwde grappen over negerzoenen en blanke vla."

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Indien u twee of meer kaarten koopt, gaan wij ervan uit dat u naast elkaar kunt zitten (uit één huishouden komt). Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen. Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.