‘Redesigning’ is een album vol met prachtige americana liedjes

‘Redesigning’ is een album vol met prachtige americana liedjes. Naast dit nieuwe repertoire, eigen werk en liedjes van het vorige album zullen ook verschillende covers voorbij komen die de inspiratie hebben gevormd voor haar muziek. Voor iedereen die van americana muziek houdt zal dit zeker een avond worden die je niet wilt missen! Mensen vergelijken Marianne Ligthart vaak met namen als Ilse de Lange, Dolly Parton en Alison Krauss. Ze weet iedereen te raken met haar uniek en zuiver eigen americana geluid. Bij dit concert mogen we ook een  aantal gast-zangers en zangeressen verwachten.

Benieuwd geworden? Neem dan vooral een kijkje op Youtube en of Spotify en zoek naar Marianne Ligthart.

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.