Winnares van de jury- en publieksprijs van het Amsterdamse Kleinkunst Festival

Lotte Velvet won in 2020 met haar voorstelling ‘Ondergrond’ de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. In deze dystopische cabaretvoorstelling verbreekt zij haar relatie met de wereld. Maar zat de wereld überhaupt op haar te wachten? Door middel van muziek, poëzie en grappige scènes geeft zij een stem aan mensen die ook worstelen met de wereld en controle proberen te houden over de huidige veranderende omstandigheden.

Lotte wordt tijdens de voorstelling begeleid door toetsenist en producer Serge Dusault.

"Er zijn dingen die je als artiest liever niet wilt horen als je gevraagd wordt voor een optreden." Klik hier om het hele artikel over Lotte Velvet te lezen. 

Recensies

Scenes
"De talentvolle Velvet toont haar veelzijdigheid en voert ons muzikaal langs vele stijlen."

Theaterkrant
"Ze is authentiek, ze is een kind van deze tijd en ze doet wat een goede cabaretier moet doen."

De Volkskrant 
"Knap hoe Lotte Velvet in haar debuut ‘Ondergrond’ van gebaande cabaretpaden afwijkt."

Bestel Niet te missen makers met korting

Wanneer u direct voor vijf voorstellingen uit de Niet te missen makers-serie kiest, betaalt u slechts € 10 per kaart! Bekijk hier welke voorstellingen er allemaal in de serie Niet te missen makers vallen of bestel direct via deze link. Op de bestelpagina vinkt u vervolgens de vijf voorstellingen van uw keuze aan. Zodra u de vijfde voorstelling heeft geselecteerd, kunt u doorgaan naar betalen. De kortingsprijs wordt dan automatisch berekend.