'Liederen' door Laetitia Gerards en Thomas Beijer

Dit jaar is het 100 jaar geleden dat de Nederlandse componist Alphons Diepenbrock overleed. Diepenbrock schreef veel muziek voor de menselijke stem. De kennis van de mogelijkheden van de stem leerde hij van zijn internationaal geroemde zangdocent: de Hoornse Johan Messchaert.

Het grote opera- en liederentalent Laetitia Gerards en meesterpianist Thomas Beijer brengen een concertprogramma met liederen van Diepenbrock, op tekst van Paul Verlaine en Baudelaire, en liederen van o.a. Messiaen, Barber en Thomas Beijer aangevuld met Debussy’s Images: een internationaal muzikaal feest met een bijzondere Hoornse connectie.

Seriekorting Concertstichting Johan Messchaert

Wanneer u alle concerten van de Concertstichting Johan Messchaert in één keer boekt, ontvangt u seriekorting. Bekijk alle voorstellingen van de Concertstichting Johan Messchaert hier.

De volledige serie (met korting) boeken is mogelijk t/m zondag 12 september indien u uw kaarten bestelt via deze link. 

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.