Ervaar klassieke muziek met de allerkleinsten in Het Park!

De populaire en speciale klassieke concerten voor de allerjongsten zijn terug! Laat uw (klein)kind betoveren met klassieke klanken van Krulmuziek. Dit Peuter/Kleuterconcert is voor kinderen vanaf 2,5 jaar.

Voor peuters en kleuters is de Othellozaal ingericht in echte theateropstelling. Jullie nemen dus plaats op de tribune in de zaal. Zowel het kind als de (groot)ouder neemt plaats op een eigen stoel (natuurlijk mag je bij mama of papa op schoot kruipen). Jullie worden uitgedaagd om lekker actief mee te doen tijdens deze muzikale voorstelling.

Concept
De muziek van de baby-, dreumes- en peuter/kleuterconcerten is hetzelfde, maar de benadering en interactie met het publiek verschilt per doelgroep. Zo zitten de baby’s van 0 tot 1,5 jaar voornamelijk op schoot bij hun vader of moeder op het kleed. In het dreumesconcert kan de dreumes van 1,5 tot 2,5 jaar kruipen, lopen en lekker meedoen. De peuters en kleuters kunnen in echte theateropstelling in de zaal (op de tribune) genieten van het concert waarbij ze telkens worden uitgedaagd om mee te doen.

Babyconcert
Tijd: 10.15 uur - 10.45 uur
Prijs: Ouderkind: €17,50 (voor 1 ouder en 1 kind tezamen) en Tribuneprijs: €10
Reserveren via: Klassiek voor Kleintjes — Het Park

Dreumesconcert
Tijd: 09.30 - 10.00 uur
Prijs: Ouderkind: €17,50 (voor 1 ouder en 1 kind tezamen) en Tribuneprijs: €10
Reserveren via: Klassiek voor Kleintjes — Het Park

Peuter/ Kleuterconcert
Tijd: 11.15 - 12.00 uur
Prijs: €12,50. Voor uw (klein)kind kiest u voor de prijssoort: Kinderen 2,5+ en voor uzelf prijssoort: Normaal.
Reserveren kan door op de groene button te klikken.

Let op: exclusief pauzedrankje.