Ervaar klassieke muziek met de allerkleinsten in Het Park!

De populaire en speciale klassieke concerten voor de allerjongsten zijn terug! Laat uw (klein)kind betoveren met klassieke klanken van Krulmuziek. Dit babyconcert is voor kinderen vanaf 0 tot 1,5 jaar.

Op de toneelvloer ligt een groot kleed waarop jullie plaatsnemen. Speel en dans mee met muziek van grote componisten als Vivaldi, Strauss en Dvořák. Uw baby mag een rammelaar pakken en vrolijk meedoen tijdens het concert, lekker dichtbij de muzikanten kruipen of genieten op schoot bij papa of mama.

Per voorstelling mogen maximaal 32 baby’s met elk één ouder of begeleider het concert bijwonen op het grote kleed. Overig publiek is van harte welkom op de tribune.

Concept
De muziek van de baby-, dreumes- en peuter/kleuterconcerten is hetzelfde, maar de benadering en interactie met het publiek verschilt per doelgroep. Zo zitten de baby’s van 0 tot 1,5 jaar voornamelijk op schoot bij hun vader of moeder op het kleed. In het dreumesconcert kan de dreumes van 1,5 tot 2,5 jaar kruipen, lopen en lekker meedoen. De peuters en kleuters kunnen in echte theateropstelling in de zaal (op de tribune) genieten van het concert waarbij ze telkens worden uitgedaagd om mee te doen.

Babyconcert
Tijd: 10.15 uur - 10.45 uur
Prijs: Ouderkind: €17,50 (voor 1 ouder en 1 kind tezamen) en Tribuneprijs: €10

Dreumesconcert
Tijd: 09.30 - 10.00 uur
Prijs: Ouderkind: €17,50 (voor 1 ouder en 1 kind tezamen) en Tribuneprijs: €10
Reserveren via: Klassiek voor Kleintjes — Het Park

Peuter/ Kleuterconcert
Tijd: 11.15 - 12.00 uur
Prijs: €12,50. Voor uw (klein)kind kiest u voor de prijssoort: Kinderen 2,5+ en voor uzelf prijssoort: Normaal.
Reserveren via: Klassiek voor Kleintjes — Het Park

Let op: exclusief pauzedrankje.