Update 26 november 2021
De aangescherpte maatregelen gaan per 28 november om 05.00 uur in. Deze voorstelling kan dus WEL doorgaan. Bezoekers met kaarten voor de voorstelling zijn persoonlijk geïnformeerd (via SMS én e-mail). Indien u niets van ons heeft vernomen, vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl.

Spektakel, livemuziek en strak geregisseurde onzin, dát is Zoutmus!

Het gaat gebeuren! Zoutmus is terug met een nieuwe voorstelling, ze breiden hun wereld uit en zetten alles in de tweede versnelling. Hoe gaat het met de maffia-slak? Is er nog steeds een aap die weggehaald moet worden? WE WETEN HET NIET! We weten wel dat de sceyenes blijven ontsporen, dat er een serieuze vergadering-sceyene in zit, dat muziek de boventoon voert en dat we nog dieper het zoute universum induiken. Met ‘Jungleprinter’ gaat Zoutmus precies verder waar ze gebleven zijn. WAAR DAN? HELEMAAL NERGENS! De onnavolgbare wereld van Zoutmus blijkt een gat in de muur. Zoutmus neemt je mee in een avondvullende show vol spektakel, livemuziek en laat je lachen tot je tanden in de fik vliegen.

Zoutmus

Recensies

de Volkskrant

“Hun absurdistische muziektheater is grotesk, fantasierijk en superenergiek”

“Wat chaotisch lijkt, is strak en precies getimed.”

Theaterkrant

“Zoutmus is meester in de absurditeit en neemt je mee op reis door de verknipte breinen van het vijftal.”

“Jungleprinter is een wervelstorm aan grappen met het energieniveau op maximum van begin tot eind.”

Het Parool

“Wanneer ze muziek ­maken vormen (…) een goed geoliede machine. Dan staan ze als mannen op het podium en blazen de zaal, mede dankzij Linnekamps formidabele stem, volledig weg.”

Quotes

Frédérique Spigt: “Gezien ZOUTMUS – feest mensen – echt feest – ga ze zien die mussen!!!”

Vincent van Warmerdam: “Ga naar Zoutmus! Virtuoos, lachwekkend en zeer muzikaal. Het gaat nergens over en dus over het menselijk tekort.”

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.