Prima Ballerina van het Nederlandse Ballet: Igone de Jongh


Igone de Jongh: prima ballerina, gelauwerd en bejubeld voormalig eerste soliste van Het Nationale Ballet en muze van de wereldvermaarde choreograaf Hans van Manen. Zij was tot nu toe alleen te bewonderen in de meest gerenommeerde opera- of ballethuizen maar sinds kort geniet Igone van de nazomer van haar imposante loopbaan.

In haar eerste eigen theaterprogramma danst ze, soms alleen, soms samen, soms live begeleid door een pianist. De dansen krijgen een bedding in een theatrale raamvertelling over haar leven als danseres. Een strikt regime, moordende repetities en kapotte voeten, maar ook premières in het pluche. Igone gaat met haar publiek in gesprek en maakt de danskunst toegankelijk.

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.