Una Paloma Blanca en andere hits van 50 jaar George Baker

De muziek van George Baker heeft geen introductie nodig! Al vijftig jaar staat hij op nationale én internationale podia. In die tijd schreef hij pak hem beet zeshonderd songs, waaronder bekende hits als ‘Little Green Bag’, ‘Sing a Song of Love’ en natuurlijk ‘Una Paloma Blanca’. Hij verkocht 25 miljoen albums, ging wel twintig keer de wereld rond en heeft dus meer dan genoeg te vertellen.

De mooiste herinneringen en liedjes wil George graag delen in het theaterconcert ‘George Baker 50 jaar Live’: een muzikale reis zonder weerga door de goeie ouwe tijd. En nee hoor, dit is geen afscheid. Daar is George nog lang niet aan toe!

Pop4Hoorn

Van pop tot rock en van hiphop tot Nederlandstalig: Het Park is óók een poppodium en concertzaal.  Onder Pop4Hoorn worden deze concerten nog eens extra voor het voetlicht gebracht. Voor de echte muziekliefhebber dus!

Klik hier voor alle Pop4Hoorn voorstellingen.

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.