Update 26 november 2021
In verband met de aangescherpte maatregelen van de overheid wordt deze voorstelling verplaatst naar zondag 28 november om 14.30 uur. Bezoekers met kaarten voor de voorstelling op 30 november zijn persoonlijk geïnformeerd (via e-mail). Indien u niets van ons heeft vernomen, vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl.

De 32e oudejaarsconference van Dolf Jansen: een vaccin tegen ellende!

Dit is zijn 32e Oudejaarsvoorstelling. En ja, dat is best veel. En, nee, voorlopig krijgt niemand hem stil. Wat mag u verwachten van ‘Het Jansen Vaccin’? Volop verkrijgbaar in uw favoriete theater! Wel politieke duiding en een geheugentest om uit te vinden wat Rutte allemaal wél deed, zei, beloofde en bedoelde. Geen nieuw leiderschap (vooralsnog). Wel menselijke maat, geen consultants en adviesburo’s. Wel improvisatie en poëzie, geen door woordvoerders of redacties goedgekeurde tekstjes.

Bijwerkingen: Werkt anderhalf uur (en daarna nog heel lang na) - Schaterlach - Denkfronsen - Inzichten - Verbazing - Zin om het leven (en elkaar) te omhelzen.

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.