Broadway en Westend hitmusical 'Come From Away' naar Hoorn

Wanneer het er echt op aankomt, staan we dan voor elkaar klaar? 'Come From Away' met in de hoofdrol musicalster Willemijn Verkaik, vertelt het waargebeurde verhaal over de bewoners van een klein Canadees stadje die plotseling worden geconfronteerd met ruim 7.000 nieuwkomers. Deze reizigers stranden op 11 september 2001, de dag van de aanslagen, in Gander omdat hun vliegtuigen door de sluiting van het Amerikaanse luchtruim moeten uitwijken. De plaatselijke bevolking slaat onmiddellijk de handen ineen om de gestrande passagiers voor meerdere dagen op te vangen en te verzorgen.

Hartverwarmend verhaal

'Come From Away' vertelt het hartverwarmende verhaal over hoop, humor en liefde in een crisissituatie. De musical, een enorm succes in de Verenigde Staten en Engeland, laat zien hoe mensen onder moeilijke omstandigheden elkaar steunen en verder helpen. De musical is geschreven door Irene Sankoff en David Hein, die hun inspiratie vonden na een bezoek aan Gander, tien jaar na 11 september 2001. Voor hun verhaal over saamhorigheid in onzekere tijden baseerden zij zich op getuigenissen van de bewoners van Gander en op getuigenissen van de reizigers en crewleden die noodgedwongen in de kleine gemeenschap terechtkwamen. 

Prachtige Parkdeals - Magische Musicaldeals nu voor €27,00

Tijdens de Prachtige Parkdeals van donderdag 28 oktober 2021 t/m donderdag 4 november 2021 ontvangt u tot maar liefst 50% korting op geselecteerde voorstellingen, waaronder deze voorstelling. Vul bij het reserveren van uw kaarten de volgende actiecode in: SAMENNAARHETPARK. Kies vervolgens voor de prijssoort 'Parkdeals' en koop uw kaarten met korting! 

Klik hier voor alle voorstellingen die in deze periode onder de Prachtige Parkdeals vallen.

Succes op Broadway en Westend

De Nederlandse versie van 'Come From Away' is een geheel nieuw gemaakte productie. De originele versie van 'Come From Away'ging in 2015 in première in Seattle en brak daar alle verkooprecords. Sinds 2017 is 'Come From Away' te zien op Broadway; deze productie kreeg zeven nominaties voor een Tony Award. Begin 2019 beleefde de productie de Europese première op West End, daar werd 'Come From Away' bekroond met de prijs voor de beste musical.

In de media

Algemeen Dagblad: interview Willemijn Verkaik (14 april 2021)
"Je hebt in onze wereld een paar musicals waar altijd vol lof over gesproken wordt. 'Come From Away' hoort daar zeker bij. Ik wist ook dat deze voorstellingen vaak uitverkocht waren. Daarom bestelde ik vooraf al een kaartje. Het verhaal, de prachtige muziek, ik vond het echt een fantastische voorstelling," aldus Verkaik in het Algemeen Dagblad. 

Musicalweb: interview met Willemijn Verkaijk en Ilse van den Ende (14 april 2021) 
"Het is de schrijvers van Come From Away gelukt om een hoopvol en muzikaal verhaal te vertellen dat de goedheid van de mens laat zien in onzekere tijden. Het verhaal blijft actueel en inspirerend," aldus Iris van den Ende.

Corona informatie

Het Park richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.