Update 26 november 2021
In verband met de aangescherpte maatregelen van de overheid wordt deze voorstelling, ondanks dat de maatregelen een dag later pas ingaan, alvast verplaatst naar 17 juni 2022. Bezoekers met kaarten voor de voorstelling zijn persoonlijk geïnformeerd (via SMS én e-mail). Aanstaande maandag ontvangt u van ons een e-mail met de optie om mee te verplaatsen naar de nieuwe datum. Indien u na maandag niets van ons heeft vernomen, vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl.

Eén van de beste tribute bands komt naar Hoorn voor een ode aan Pink Floyd

Absolutely Floyd brengt in deze ‘trip down memory lane’ een voorstelling waaruit de diepgewortelde liefde voor de muziek van Pink Floyd spreekt. De combinatie van muziek, een prachtige lichtshow en veelal zelf gemaakte videoprojecties, maken het concert van Absolutely Floyd tot een waar genot om naar te luisteren en te kijken.

De tienkoppige band speelt ditmaal het gehele album ‘A Momentary Lapse Of Reason’. Daarnaast zullen natuurlijk andere nummers, en vooral de grote hits, niet ontbreken. ABSOLUTELY FLOYD: A Tribute To Legends

Meer informatie over de band: www.absolutelyfloyd.nl.

Pop4Hoorn

Van pop tot rock en van hiphop tot Nederlandstalig: Het Park is óók een poppodium en concertzaal.  Onder Pop4Hoorn worden deze concerten nog eens extra voor het voetlicht gebracht. Voor de echte muziekliefhebber dus!

Klik hier voor alle Pop4Hoorn voorstellingen.

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.