Ga mee op ruimtereis: een spannend avontuur in de nacht!

Bedtijd. Tanden poetsen, verhaaltje lezen, een laatste kus. En dan … gaat het licht uit. Welke avonturen wachten op je in de dromen van vannacht? De slaapkamer ontpopt zich tot een spectaculair lanceringsplatform. Twee ruimtereizigers maken zich klaar voor de lancering. Drie, twee, één… Daar gaan ze!

‘2021: Een Ruimtereis’ is voor iedereen die nog weet óf juist vergeten is hoeveel durf ervoor nodig is om in slaap te vallen. Om in het donker te stappen en niet te weten wat er gaat komen. Geniet met het hele gezin van buitenaardse humor, gewichtloze dromen en live gemaakte geluidseffecten. ‘2021: Een Ruimtereis’ is ode aan verbeeldingskracht en moed en laat niemand onberoerd.

Bijzonder jeugdaanbod

Dit is één van de voorstellingen uit onze selectie Bijzonder jeugdaanbod: prachtige, ontroerende voorstellingen voor de jonge theaterbezoekers. Bij deze voorstellingen proberen we de prijs zo laag mogelijk te houden. Bekijk hier een overzicht van alle voorstellingen die vallen onder ons Bijzondere jeugdaanbod.

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.