Maak uw avond compleet en geniet vooraf aan uw voorstelling alvast van koffie/thee en iets lekkers in onze foyer.

Koffie naar keuze met appelgebak: koffie of cappuccino met een heerlijk appelgebakje en slagroom à €5,50 p.p.

Koffie naar keuze met likeur en chocolaterie: genieten van een koffie of cappuccino met een likeur en chocolaterie à €5,50 p.p.

U kunt onze arrangementen tegelijk met uw toegangsbewijzen bestellen via onze servicebalie en via onze website. Heeft u een arrangement gereserveerd, meldt u zich dan bij binnenkomst bij de gastvrouw in verband met het doorgeven van uw drankje. Zij staat klaar bij de servicebalie in de foyer van Het Park.

Tijdens de feestdagen in Het Park kunt u genieten van een arrangement in kerststijl.

Arrangement bijboeken

Heeft u al een voorstelling gereserveerd en wilt u er graag een arrangement bij reserveren? Ga dan naar de betreffende voorstelling en scroll naar beneden. Daar vindt u de aangeboden arrangementen. Natuurlijk kunt u ook altijd terecht bij onze medewerkers door te bellen met 0229-291000 of een e-mail te sturen naar servicebalie@hetpark.nl.

Voucher bij uw abonnement

Heeft u een voucher bij uw abonnement gekregen? Dan vragen wij u om contact met ons op te nemen via servicebalie@hetpark.nl om het Voorgeniet arrangement te reserveren. Het is niet mogelijk om op de dag van de voorstelling te reserveren of direct bij de horeca uw voucher in te leveren voor een arrangement.