Borrelarrangementen voor seizoen 2023-2024 en 2024-2025

Maak uw avond compleet en geniet na uw voorstelling alvast van een heerlijk borrelarrangement in onze Othellofoyer, met prachtig overzicht over de stad.

  • Borrelplank inclusief drankje naar keuze (€7,50 per persoon): Mix van hartige lekkernijen en een drankje uit het Hollands Assortiment.*
  • Bittergarnituur inclusief drankje naar keuze (€8,50 per persoon): Mix van twee bourgondische bitterballen en twee vegetarische oesterzwambitterballen en een drankje uit het Hollands Assortiment.*

U kunt onze arrangementen tegelijk met uw toegangsbewijzen bestellen via onze servicebalie en via onze website. Heeft u een arrangement gereserveerd, meldt u zich dan bij binnenkomst bij de gastvrouw in verband met het doorgeven van uw drankje. Zij staan voor u klaar in de foyer van Het Park.

*De arrangementen zijn excl. de kaarten voor de voorstelling.

Overige arrangementen 

Liever een Koffie Verwenarrangement voorafgaand aan de voorstelling? Bekijk deze hier.

Wilt u uw theateravond een extra dimensie geven? Kies dan voor het VIP-Arrangement.

Arrangement bijboeken

Heeft u al een voorstelling gereserveerd en wilt u er graag een arrangement bij reserveren? Ga dan naar de betreffende voorstelling en scroll naar beneden. Daar vindt u de aangeboden arrangementen. Natuurlijk kunt u ook altijd terecht bij onze medewerkers door te bellen met 0229-291000 of een e-mail te sturen naar horeca@hetpark.nl.

*let op: dit zijn vernieuwde arrangementen beschikbaar bij voorstellingen vanaf september 2023.