Yentl en De Boer stoken een muzikaal kampvuurtje

"Kom lekker binnen, we steken een fikkie aan en gaan muziek maken. Een beetje samen zijn, op afstand, maar super intiem. Omdat we zin hebben om onze mooiste en grappigste nummers te spelen. En om nieuwe liedjes voor het eerst te laten horen. Een kampvuurtje, binnen. Zonder rook. Want jongens, het blijft gewoon een theater he en straks heb je toch ineens de brandweer op het podium en dat is te druk," aldus Yentl en De Boer.

Het muzikale cabaretduo is er weer klaar voor. Na twee synchroon geboren baby’s keren de meiden weer terug op het podium met een verzameling van hun beste werk tot nu toe en gloednieuwe liedjes. 

Je kunt Yentl en Christine kennen van hun muzikale bijdrages aan programma’s als Pauw, RTL Late Night en Opium TV. Of van hun liedjes, op de radio, van Frits Spits of via-via. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. Niet voor niks ontving het cabaretduo de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied ('Ik heb een man gekend') en werden ze genomineerd voor het nummer 'Stop de Tijd'. De afgelopen twee theaterseizoenen toerde het duo door heel Nederland met hun bejubelde voorstelling 'Magie' en brachten ze hun derde album 'Morph' uit.

Recensies 

De Volkskrant (★★★★)

‘In combinatie met de droge humor van het duo heeft hun muziek een troostrijke werking op de luisteraar, die zich maar al te graag even komt warmen aan dit intieme kampvuur.' 

Theaterkrant

'Zuivere samenzang, mooie composities en gevarieerde liedteksten, die pakkend, maar ook vaak fantasierijk of bizar zijn.'