Let op: u kunt tot zaterdagmiddag 17.00 uur online kaarten bestellen. Daarna is het helaas niet meer mogelijk om via de website uw kaarten te kopen. Wilt u na dit tijdstip toch nog reserveren, stuur dan een e-mail naar servicebalie@hetpark.nl. Reserveren via de servicebalie kan tot uiterlijk 19.55 uur.

Deze voorstelling is niet geschikt voor kinderen.

Bijzondere livestream: wereldwijd theater

Op 13 maart 2020 moesten bijna alle theaters in de hele wereld hun deuren sluiten. Precies een jaar later staan alle theaters, van Argentinië tot Australië en van India tot Nederland, hierbij stil. Om dit bijzondere jaar te herdenken, maar vooral ook om de flexibiliteit, verbeeldingskracht en altijd voortdurende creativiteit van theater te vieren, wordt er op deze dag in meer dan 30 landen één en hetzelfde theaterstuk gespeeld: ‘Wit Konijn Rood Konijn’ van de Iraanse schrijver Nassim Soleimanpour.

Van Nieuw-Zeeland tot New York

Acteurs over de hele wereld stappen op 13 maart 2021 om 20.00 uur lokale tijd het toneel op. Doordat een voorstelling ruim één uur duurt maar overal ter wereld op een ander moment begint, wordt 24 uur lang ergens ter wereld het stuk opgevoerd. Zo ontstaat er een golf van theater over de hele wereld. Als bij u om 08.00 uur thuis de wekker gaat, speelt in Nieuw-Zeeland de voorstelling om 20.00 uur 's avonds.

Actrice Nhung Dam

In Schouwburg Het Park stapt actrice, theatermaakster en NHD-columniste Nhung Dam het toneel op om de internationale theaterhit op deze bijzondere dag te spelen.

Waar ‘Wit Konijn Rood Konijn’ over gaat, is een verrassing en in het bijzonder een verrassing voor de actrice. Het script is weggeborgen in een verzegelde envelop en pas bij aanvang van de voorstelling mag Nhung Dam de zegel verbreken. De voorstelling is daarmee een repetitie en definitieve uitvoering in één. Als publiek ontdekt u op deze bijzondere manier tegelijkertijd met de actrice stukje bij beetje de inhoud van ‘Wit Konijn Rood Konijn’. 

Mis dit bijzondere evenement niet en bestel nu uw kaarten om deze unieke voorstelling, via een livestream, bij te wonen!


2560x1160_Nhung en Konijn.jpg

Noord-Hollands Dagblad

Lees het artikel over 'Wit Konijn Rood Konijn' dat op 10 maart in het Noord-Hollands Dagblad verscheen.

Kaartprijs en Livestream

U kunt via onze website kaarten kopen voor deze online voorstelling (livestream). De kaartprijs mag u zelf bepalen (Prijs A. € 7,50, Prijs B. € 12,50, Prijs C. € 17,50) en voor iedere gift zijn wij dankbaar. Met de opbrengst kunnen we namelijk de kosten van de voorstelling (deels) vergoeden. Uiterlijk 2,5 uur voor aanvang voorstelling ontvangt u per mail van ons de juiste toegangslink naar de livestream. Wij vragen u om de link te testen, zodat u voor 20.00 uur klaar bent om op uw computer, laptop, tablet of telefoon de voorstelling te beleven. 

Bent u geïnteresseerd, maar heeft u extra hulp nodig om de livestream te ontvangen? Schroom niet om contact met ons op te nemen via servicebalie@hetpark.nl 

De voorstelling wordt samen met Aurora Nova geproduceerd.

Aurora nova logo.jpg