Wat is eigenlijk normaal? Ben jij normaal? Hoe kunnen we uit al die hokjes stappen? In de wonderlijke wereld van 'Supernormaal' wil een driehoek liever een rechthoek zijn en houdt een juf niet van brave kinderen. Theatermaker Loek de Bakker maakt een grappige en ontroerende voorstelling met livemuziek van Zilveren Krekel-winnaar Jelle Hoekstra, die je laat dansen in je stoel.

Een doodnormale dag wordt een feest van kleurrijke figuren die in geen enkel hokje passen. Opeens huppelt er een harig blauw figuur rond en beginnen de gordijnen te dansen op de beat. Anders zijn is helemaal geen straf. Sterker nog: het is misschien wel een superpower.

'Supernormaal' is geïnspireerd op het poëzieprentenboek van Ted van Lieshout 'Wij zijn bijzonder, misschien zijn wij een wonder'.

Theaterkrant - “'Supernormaal' is humoristisch en de boodschap dat aanpassingsgedrag niet altijd nodig is, spreekt tot de verbeelding.”

NRC - “Door enkele simpele omkeringen tot hun uiterste consequenties door te voeren werkt 'Supernormaal' regelmatig op de lachspieren.”