Let op: wegens pech met de bus met decorspullen is de productie later in Hoorn dan gepland. De voorstelling start hierdoor één uur later en dus om 15:30 uur. Bezoekers zijn per SMS alert en mail op de hoogte gebracht.

Een muzikaal sprookje met een staartje 

Trek je tofste concertoutfit aan voor een popconcert vol glitter en glamour.  

Van Hamelen is hét popidool en de grootste rockster ooit met meer volgers dan YouTube zelf. Zijn band van ratten volgt hem overal. Op elk gek podium, met wat voor raar pakje dan ook. Hun frontman en grote voorbeeld kiest het voor ze uit. Hoe verder ze reizen, hoe gekker het wordt. Als de jonge rat Tara als nieuwste lid het team komt versterken is ze dolblij. Haar droom komt uit! Ze gaat mee op tournee en raakt steeds meer ingepalmd door de betoverende rockster Van Hamelen tot ze voor een keuze komt te staan die ze nooit meer terug kan draaien. Ook de andere bandleden beginnen te twijfelen. Willen ze dit eigenlijk wel? Is van Hamelen te gek? Of zijn zij gek?

Stuiter mee op de krankzinnige tournee met Van Hamelen en zijn Ratten. Een ratten-komedie vol muziek, glitter en glamour over het blind volgen van iemand naar wie je op kijkt.

Recensies

Theaterkrant
"Grimmige machtsmisbruikmusical voor kinderen" 

Kidsweek
"De voorstelling zit bomvol sterke liedjes die niet alleen rocken qua muziek, maar ook
zeker qua tekst.”

Bijzonder jeugdaanbod

Dit is één van de voorstellingen uit onze selectie Bijzonder jeugdaanbod: prachtige, ontroerende voorstellingen voor de jonge theaterbezoekers. Bij deze voorstellingen proberen we de prijs zo laag mogelijk te houden. Bekijk hier een overzicht van alle voorstellingen die vallen onder ons Bijzondere jeugdaanbod.