Tineke's typetjes in 25e jubileumshow

Is het leven nu makkelijk of moeilijk? Is het leven nu mooi of lelijk? Dat vraagt Tineke zich al heel lang af. Natuurlijk, in dit prachtige Nederland met onze vrijheden en verworvenheden is het leven meestal mooi en is het perfect uit te houden, maar als je alle ellende van de wereld tot je door laat dringen kun je de boel behoorlijk somber inzien.

Voor Tineke is dit gegeven al bijna 40 jaar een grote bron van inspiratie. Voor deze 25ste jubileumshow kan ze niet wachten om jullie weer hartelijk te laten lachen om splinternieuwe types met hun menselijke  tekortkomingen. En natuurlijk ontbreken de mooie gevoelige liedjes niet. Tijd voor een feestje, hoe moeilijk kan dat zijn? Vanavond is het leven mooi!

Lees hier het rechtenvrije interview met Tineke Schouten. 20220920 Tineke in De Telegraaf.jpg

Theaterkrant14 december 2022 heeft Tineke Schouten de VSCD-Oeuvreprijs ontvangen. André van Duin reikte de onderscheiding uit na afloop van haar 25ste jubileumshow Dubbel . De Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD) noemt Schouten ‘een geweldige vakvrouw, de koningin van de typetjes, die met haar lange loopbaan een icoon in de Nederlandse theaters is geworden’.