Dit is een verplaatste voorstelling. Bezoekers die in het bezit zijn van kaarten voor de voorstelling van afgelopen 27 maart 2020 zijn per e-mail op de hoogte gesteld. Heeft u eerder kaarten gekocht maar geen e-mail ontvangen, neem dan contact op met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl

Singer-songwriter uit Hoorn

De bekendste singer-songwriter uit Hoorn, Tim Knol, luidt op 2 juli voor Het Park het begin van het after-corona tijdperk in. In een exclusieve, knusse setting van maximaal 100 personen in de Othellozaal van Het Park, zingt hij zijn mooiste liedjes en vertelt hij bijbehorende verhalen. Tim laat zien hoe je óók met 1,5 meter afstand en je houdend aan alle voorschriften van van het RIVM, een intieme ambiance kunt creëren. 

Corona-aanpassingen

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom kunnen wij in juli een beperkt aantal bezoekers per voorstelling verwelkomen en werken wij met tijdssloten waarin u de zaal binnen kunt gaan. Daarnaast serveren wij drankjes to-go die u mee de zaal in kunt nemen. Wij vragen u om u ook aan de richtlijnen en voorschriften te houden om uw eigen en ieders veiligheid te waarborgen. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Aanvangstijden & placering

In verband met de aangepaste zaalbezetting, speelt deze voorstelling twee keer op een avond. Let daarom goed op de aanvangstijd op uw ticket: deze wijkt af van de tijden die u wellicht gewend bent. Tevens is de voorstelling om dezelfde reden iets ingekort.

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer, u wordt door onze medewerkers in de zaal geplaceerd. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.

Lost & Found 2

Na het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 ging het hard met Tim Knol. De plaat kreeg lovende kritieken, single Sam werd een hit. Nederland maakte kennis met Tim Knol en was gelijk overtuigd van zijn talent. Dit bevestigde hij met Days, zijn tweede album. Hij speelde op alle grote festivals, in talloze clubs en deed verschillende theatertours. Tim groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek.

In de media

Donderdag 30 januari interview met Tim Knol in de Volkskrant.
Dinsdag 4 februari was Tim te gast in Stax & Toine op Radio 1.
Donderdag 13 februari was Tim te gast bij 5 Uur Live

Klik op de naam van de krant / website voor de volledige recensie.