Let op: i.v.m. de coronamaatregelen is deze voorstelling verplaatst naar 27 februari 2022. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Dan vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl

Als je méér dan 50 jaar een hoofdrol hebt gespeeld in de Nederlandse muziek-business, dan bén je iemand!

Als je méér dan 350 eigen composities op je naam hebt staan, dan beteken je wat in deze industrie. En als je in 2018 de Buma NL Lifetime Achievement Award krijgt uitgereikt uit handen van de minister van cultuur, dan heb je een bepaalde status bereikt. Als je al deze jaren altijd in dienst van een ánder hebt gespeeld, verdien je een avond voor jezélf. Thomas Tol verdient zo’n avond!

Na uitverkochte voorstellingen in zijn geboorteplaats Volendam is het nu tijd voor een groter podium. Schouwburg Het Park in Hoorn biedt plaats aan deze muzikant in hart en nieren.
Voormalig toetsenist van de zéér succesvolle formatie BZN, waarvoor hij onder andere de klassieker ’Mon Amour’ componeerde. Thomas vormde samen met zijn (helaas overleden) broer Cees, de andere helft van het duo Tol & Tol , waarmee zij internationaal een hit scoorde met ‘Eleni’.

Sinds jaren de producer van multi-talent Jan Smit, waarvoor hij tientallen hitnoteringen uit zijn piano toverde. Met andere woorden tijd voor een overzicht dus.
Uit zijn omvangrijke oeuvre verzamelde Thomas Tol een selectie uit zijn éigen favorieten. Ga mee op reis door zijn muzikale landschap, geniet van de hoogtepunten uit zijn BZN periode, laat de sfeervolle klanken uit het Tol & Tol tijdperk uw oren strelen en zing tot slot uit volle borst mee met de grootste hits van Jan Smit.
Thomas Tol in Concert is een ‘road trip down memory lane’. Samen met het Emma Breedveld strijkkwartet, aangevuld met hobo en een stel muzikale vrienden uit het beroemde palingdorp, bent u deelgenoot van een matinee vol verassende uitvoeringen van zijn composities uit het verleden én heden!

De entreekaarten zijn inclusief garderobe en servicekosten. U betaalt dus geen reserveringskosten, ondanks dat dit in de tekst hiernaast vermeld staat.

Pop4Hoorn

Van pop tot rock en van hiphop tot Nederlandstalig: Het Park is óók een poppodium en concertzaal.  Onder Pop4Hoorn worden deze concerten nog eens extra voor het voetlicht gebracht. Voor de echte muziekliefhebber dus!

Klik hier voor alle Pop4Hoorn voorstellingen.