Let op: i.v.m. de coronamaatregelen is deze voorstelling verplaatst naar 22 januari 2022. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Dan vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl

Westfries Thijs Boontjes in Het Park met de mooiste nummers van Bram Vermeulen

“Ik ben niet echt dood moet je weten, het is maar een lichaam dat ik achterliet. Dood ben ik pas als jij me bent vergeten,” zong Bram Vermeulen ooit in het lied ‘Testament’. Door hieraan te refereren, is het beste bewijs geleverd dat de legendarische Nederlandstalige troubadour voortleeft in onze herinnering. Ook onder de krullenbol van Thijs Boontjes. Daarom is het volgens Boontjes de hoogste tijd om de mooiste liederen van Vermeulen weer in de theaters te laten klinken.

Zie het als een ode aan een held. Als zendingsdrang van een liefhebber. Als een niet te stoppen poging om al het goeds dat Bram Vermeulen muzikaal heeft nagelaten, niet glad te vergeten. Want Vermeulen, die heilig in reïncarnatie geloofde, is niet dood. Welnee, Bram leeft. En Thijs Boontjes is zijn vertolker.

In de media

Interview op Telegraaf.nl met Thijs Boontjes
"Vermeulen is één van de weinigen die het gegund was om poëtisch, maar nooit pathetisch te schrijven. De zeldzame kunst van het rake klappen uitdelen in prachtige liederen. Artiesten die dat kunnen zijn altijd dun gezaaid geweest en moeten we koesteren.”

Klik op de naam van de krant / website voor het gehele item.