Heerlijke spannende vriendinnencomedy tijdens het Nationaal Theaterweekend in Hoorn!

‘Wat Mijn Man Niet Weet’ is de leukste en spannendste vriendinnencomedy met in de hoofdrollen Victoria Koblenko, Puck Pomelien Busser en Birgit Schuurman. Een humoristische voorstelling over vriendschap, trouw en ontrouw. Is mijn man wel te vertrouwen? En hoe zit dat met mijn beste vriendinnen? Drie jeugdvriendinnen verliezen elkaar uit het oog, vele jaren later zoeken ze elkaar weer op. Veel vragen uit het verleden én uit het heden moeten beantwoord worden. Wat is er al die jaren geleden precies gebeurd? Willen we nog steeds onze geheimen met elkaar delen? Is iedereen wel te vertrouwen of hebben we geheimen voor elkaar? En was dat ongeluk wel een ongeluk? In ‘Wat Mijn Man Niet Weet’ transformeren de actrices in hilarische en herkenbare situaties van jong naar oud, terwijl een ijzingwekkende whodunit wordt afgewikkeld. Beetje bij beetje wordt duidelijk wie te vertrouwen is, en vooral, wie niet.

Nationaal Theaterweekend 2024

Top 2000 Live is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend (26 t/m 28 januari 2024). Een heel weekend lang vieren we theater met voorstellingen voor slechts € 14,50 én een Open Huis vol activiteiten. Lees er hier meer over.

Afterparty

Geniet na de voorstelling nog van een feestje in Het Park. In de foyer speelt DJ Rob-b de leukste nummers. Geniet onder een hapje en een drankje van de lekkerste muziek!

* Let op: het is niet mogelijk om de kaarten van het Nationaal Theaterweekend te ruilen / terug te brengen en er wordt geen restitutie verleend op de gekochte kaarten. De kaartprijs is inclusief drankje en garderobe.