De mannen van Piepschuim spelen het glas weer halfvol: dát schaadt zeker niet!

Wij zijn de overlevenden! En nu er weer iets te beleven valt in de theaters, gaan we dat leven vieren ook! Roerige tijden vragen immers om een onstuimige en opbeurende voorstelling. Een voorstelling die je weer energie geeft en die je het eentonige binnen-zitten even doet vergeten.

Onder het motto: Baat het niet dan schaadt het niet speelt Piepschuim het glas weer halfvol. Want er valt altijd wat te lachen, is het niet om ons eigen onvermogen dan is het wel om Piepschuim!

Laat jezelf vollopen met energie en lach de opgekropte spanning uit je lijf bij de muzikale cabaretvoorstelling Baat het niet dan schaadt het niet.

Nationaal Theaterweekend

Deze voorstelling staat tijdens het Nationaal Theaterweekend in Schouwburg Het Park. Nederland viert dit weekend theater met verrassende voorstellingen voor € 10* én leuke gratis activiteiten. Het Theaterweekend vindt plaats in meer dan 80 theaters in Nederland, waaronder in Hoorn. Met wie ga jij een mooie voorstelling ontdekken?

* Let op: kaartprijs exclusief €4,50 voor reserveringskosten, garderobe en drankje. Het is niet mogelijk om de kaarten van het Nationaal Theaterweekend te ruilen / terug te brengen en er wordt geen restitutie verleend op de gekochte kaarten.