Aaron Crow heeft de meest spectaculaire 'dangeracts' ter wereld: Absolutely Fearless!

Een adembenemende beleving waarbij het publiek constant op het puntje van haar stoel zit. Dat is de beste manier om de show ‘FearLess’ van Aaron Crow te omschrijven. ‘FearLess’ is een uniek spektakel waar gevaarlijke stunts elkaar opvolgen, met plaats voor een komische noot en een vleugje poëzie. ‘FearLess’ is een feel-good - en grensverleggende - show waarin zowel artiest én publiek zichzelf zal overstijgen.

America's Got Talent & Britain's Got Talent

Aaron Crow is één van de beste ‘dangeracts’ ter wereld, met meer dan 500 miljoen online views, shows op Broadway, The Sydney Opera House en London West End en zijn deelname aan ‘America’s Got Talent’ (halve finale) en ‘Britain’s Got Talent’ (halve finale).

In de media

‘FearLess’ kreeg vijf sterren van ‘TimeOut’ en ‘The Sydney Herald’ op het laatste Edinburgh Fringe Festival. 

Voor zijn podiumprestaties kreeg Aaron Crow ‘The International BrandLaureate Award’, een prijs die  ooit door onder anderen Steve Jobs en Nelson Mandela in ontvangst is genomen.

Nationaal Theaterweekend

Deze voorstelling staat tijdens het Nationaal Theaterweekend in Schouwburg Het Park. Nederland viert dit weekend theater met verrassende voorstellingen voor € 10* én leuke gratis activiteiten. Het Theaterweekend vindt plaats in meer dan 80 theaters in Nederland, waaronder in Hoorn. Met wie ga jij een mooie voorstelling ontdekken?

* Let op: kaartprijs exclusief €4,50 voor reserveringskosten, garderobe en drankje. Het is niet mogelijk om de kaarten van het Nationaal Theaterweekend te ruilen / terug te brengen en er wordt geen restitutie verleend op de gekochte kaarten.