The Sound of Music, één van de meest geliefde musicals aller tijden

Dit is een klassieker om naar uit te kijken: The Sound of Music! Beleef het hartverwarmende verhaal van Maria en de familie Von Trapp. Het romantische verhaal over de kracht van liefde in een angstige tijd. Één van de meest geliefde musicals aller tijden gaat op tour langs theaters in heel Nederland én bezoekt ook Hoorn.

Positief verhaal in lastige tijd

Het verlangen naar een mooie toekomst is sterker dan ooit. We snakken naar een positieve boodschap. Aan liefde en aan hoop op betere tijden. En dat is precies waar 'The Sound of Music' over gaat. De rebelse, optimistische Maria neemt je mee op avontuur in de Oostenrijkse bergen. Ze bevrijdt zichzelf van de beklemmende discipline in het klooster en doet vervolgens hetzelfde met de stugge familie Von Trapp. Met haar ontwapenende directheid en speelse kijk op het leven, laat ze de harten van alle Von Trappjes smelten.

Musicalklassiekers als Do-re-mi, Edelweiss en So Long

De Nederlandstalige musical 'The Sound of Music' is gebaseerd op de filmklassieker die een warm plekje in ieders hart heeft. Met de beroemde muziek van componistenduo Oscar Hammerstein en Richard Rodgers, zoals de tijdloze meezingers Do-Re-Mi, Edelweiss en So Long. Verheug je op een heerlijk nostalgisch avontuur samen met je familie, vrienden of vriendinnen.

Schrijf je hier in en ontvang een gratis download van het programmaboek voor 'The Sound of Music'.

In de media

Op 4 april 2021 won Nandi van Beurden 'Op zoek naar Maria'! Bekijk hier haar winnende optreden

Recensies

NRC ★★★★★
"In een nieuwe regie van Carline Brouwer is musicalklassieker ‘The Sound of Music’ weer helemaal fris. De grootste troef is Nandi van Beurden als een droom-Maria met humor én diepgang."

Trouw
"Nandi van Beurden is met haar heldere stem, warme persoonlijkheid, onbesuisde voorkomen en natuurlijke omgang met de kinderen een perfecte Maria."

Klik op de naam van de krant / website voor de volledige recensie

Cast & Credits

Met Nandi van Beurden als Maria ('Op zoek naar Maria'), William Spaaij als Oom Max (o.a. 'Marry Poppins' en 'Annie M.G.'), Stefan Rokebrand als Kapitein Von Trapp, (o.a. 'Chez Brood' en 'Soldaat van Oranje'), Francis van Broekhuizen als Moeder Overste (o.a. 'Maestro'), Esmee Mardjan als Liesl von Trapp ('The Adams Family') en Jimi Hendrikse als Rolf (o.a. 'Kinky Boots'). 

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. 

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.