The Music of GENESIS – The best from 1976 - 1980 

Genesis, opgericht in 1967 door Peter Gabriel, is een van 's werelds best verkopende en meest succesvolle bands aller tijden. Ze hebben naar schatting 100 miljoen albums verkocht en speelden vele tientallen jaren voor uitverkochte stadions en arena's over de hele wereld. De evolutie van Genesis is uniek, hun geluid ontwikkelde zich en vorderde gedurende hun carrière en met meerdere bezettingswisselingen in de beginjaren, kreeg de klassieke line-up van Tony Banks, Phil Collins en Mike Rutherford vorm in 1976.

De fonkelnieuwe Duitse band ‘The Music of Genesis’ heeft verbluffende reacties ontvangen en wordt ook door Genesis zelf gezien als de ultieme Genesis tribute met muzikanten die de essentie van de muziek van Genesis uitdragen en zorgen voor een geweldige concertervaring.

Waar andere Genesis bands stoppen na de Peter Gabriel periode gaat The Music of Genesis door t/m 1980, dus ook songs uit de Phil Collins periode.

De show bevat nummers die al jaren niet meer live zijn gespeeld. Van de albums ‘A Trick of the Tail’, ‘’Wind & Wunthering’, And then there were Three’ en ‘Duke’.

Enkele reacties die op hun Facebookpagina zijn te lezen na de eerste concerten: “Wow as far as nailing Phil”

· “Wow, exemplary playing gentlemen!”

· “This is the only Genesis cover band I know, which has the same power of Genesis itself”

· “ Really, really good. The voice is perfect”

· “I hope Phil will hear you. He would be more than thrilled”

· “That’s just brilliant”