De voorstelling 'The Mousetrap' op vrijdag 18 februari 2022 gaat niet door in verband met de storm. Bezoekers met kaarten zijn op de hoogte gebracht per SMS en mail. De nieuwe voorstellingsdatum is maandag 21 februari 2022.
Beroemdste moordmysterie van Agatha Christie én Westendhit 'The Mousetrap' naar Hoorn!

Na 20 jaar is Agatha Christie’s legendarische moordmysterie terug in Nederland! In het oude pension Monkswell Manor zit een aantal gasten opgesloten door de aanhoudende sneeuwval. Dan meldt zich een brigadier van de politie in verband met een moord die eerder die dag in de omgeving is gepleegd. Hij vermoed dat de dader zich in het pension schuilhoudt. Alle gasten lijken een motief te hebben en de spanning loopt verder op wanneer er plotseling een tweede slachtoffer valt. Door de sneeuwstorm kan niemand het pension verlaten, maar ook de moordenaar niet.. 

Een meesterlijk moordmysterie waarbij het publiek bedrogen en geplaagd wordt door een plot met meer wendingen dan een draaitol! 

Bewaar het geheim van 'The Mousetrap'

'The Mousetrap' ging op 25 november 1952 in Londen in première en is de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld. Het verhaal is nooit verfilmd, want de waarheid over wie de werkelijke moordenaar is, is het best bewaarde geheim in de toneelwereld. Er is maar één manier om erachter te komen… Tot in het theater!

Recensies

Ilovetheater
"Een tijdloos meesterwerk."

Theaterkrant
"Een spannend mysterie met een verrassende plottwist."

Scenes
"Een aanrader om naartoe te gaan!"

Klik op de naam van de krant / website voor de volledige recensie

In de media 

Bekijk hier de aftermovie van de galapremière.