Greatest hits van The Beatles

Onder de titel ‘Hello Goodbye – The Very Best of the Studio Years’ is dit een feestelijke afsluiting van de periode waarin The Analogues alle studio-albums (van na 1967) van The Beatles live reproduceerden. De band behaalde de afgelopen jaren grote successen in binnen- en buitenland met integrale uitvoeringen van de albums die The Beatles wel opnamen maar zelf nooit live uitvoerden.

‘Abbey Road’, waarmee de band vorig jaar in de theaters te zien was, was het laatste album waarvoor The Beatles gezamenlijk de studio ingingen en daarmee komt ook een einde aan de missie van The Analogues. “Het zit er helaas op. We hadden liever gezien dat ze nog een paar andere platen hadden gemaakt.”, aldus de band. “We sluiten deze periode af op 11 en 12 september in de Ziggo Dome en gaan daarna op tour langs de theaters. En dan niet met een integrale vertolking van één album maar een keuze van de hoogtepunten van al die albums, een greatest hits show.” 

Eerder toerde de band al langs uitverkochte zalen met integrale vertolkingen van 'Magical Mystery Tour', 'Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band' en 'The White Album'.