Woon jij in West-Friesland, ben je tussen de 10 en 18 jaar en wil jij graag je podiumskills ontwikkelen? Geef je dan nu op voor de Talent on Stage Theaterbootcamp tijdens het Nationaal Theaterweekend op 29 januari! Daar kun je in één ochtend maar liefst vier verschillende theaterworkshops volgen.

Over de workshops 

Tijdens de Talent on Stage Theaterbootcamp in Schouwburg Het Park kun je in kleine groepjes vier verschillende workshops volgen. Helemaal gratis! De workshops Acteren, Presenteren, Beweging en Zang vinden plaats op verschillende plekken in Het Park, waaronder de Othellozaal en in de foyer. 

Workshop Zang:
Tijdens deze workshop van Vocal Center leer je hoe je je stem goed gebruikt, zodat je met zo min mogelijk moeite, zo goed mogelijk kan zingen. En ja: daar heb je je hele lichaam voor nodig! 

Workshop Acteren:
Puck de Weerd neemt je mee terug naar de basis. Hoe sta je nou eigenlijk op een podium? Hoe maak je impact? Puck: 'Ik wil mij in de workshop bezig gaan houden met het aannemen van verschillende statussen en hoe je daar wisselingen in kan maken binnen je spel'.

Workshop Beweging:
Kelsey van Oers (bekend van DOX, TjillSkillz)
 leert hoe je je lichaam gebruikt tijdens het dansen. Kelsey: 'We gaan ons focussen op verschillende kleuren in beweging en wat dat vertelt aan het publiek. Maak jij de textuur van je beweging bijvoorbeeld heel zwaar dan zou dit het publiek kunnen vertellen over een strijd. Beweeg je juist luchtig vertelt dit wellicht iets zorgeloos. In de workshop werken we met bestaand materiaal, maar ook met improvisatie. We gaan reflecteren op elkaar en ons eigen werk, zodat je zelf goed kan zien wat jouw impact is met beweging.'

Workshop Presenteren:
Levi Noë (stadsdicher Hoorn) leert hoe je goed kan presenteren. Of het nou voor de klas is, op een podium of op social media: presenteren voor een grote of kleine groep is nét even anders. 

Waar en wanneer

Waar: 29 januari 2023 in Schouwburg Het Park. Programma:

9.00 uur - Aanwezig (indelen groepen) 
9.15 uur - Opening in de Othellozaal 
9.30 uur - 10.20 uur – Workshop 1 (50 minuten)
10.30 uur - 11.20 uur – Workshop 2 (50 minuten)

Pauze

11.40 uur - 12.30 uur – Workshop 3 (50 minuten)
12.40 uur - 13.30 uur – Workshop 4 (50 minuten)

Meedoen?  

Helaas zit de Talent on Stage Theaterbootcamp vol. Meld je aan voor onze wachtlijst via de knop op deze pagina!

Deze vierde editie werken Rabobank en Schouwburg Het Park samen met TjillSkillz, Theater Het Pakhuis, De Blauwe Schuit en Westend Junior.