Let op: i.v.m. de coronamaatregelen is deze voorstelling (opnieuw) verplaatst uit vorig seizoen. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Dan vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl

De beste Bowie-vertolker

Dat Sven Ratzke een van de beste Bowie-vertolkers is, weten we sinds zijn show ‘Starman’, waarmee hij wereldwijd furore maakte. In ‘Where are we now’ laat de zanger en entertainer een andere kant van Bowie zien: die van de grote liedjesschrijver, de poëet. Vergankelijkheid, liefde en dood zijn terugkerende thema’s in het oeuvre van het in 2016 overleden popicoon.

Gehuld in prachtige kostuums leidt Ratzke je door het haast filmische universum van Bowie. Met nieuwe, spannende arrangementen duikt hij met pianist Christian Pabst in het repertoire van de muzikale duizendpoot en wordt de essentie van hits als ‘Heroes’, ‘Let’s Dance’ en ‘Ashes To Ashes’ blootgelegd.

Recensies

Romance Daily News NYC ★★★★★
“This fabulous show is a Must-See!"

Die Welt ★★★★★
"Deze avond is een perfecte droom!"

Tagesspiegel ★★★★★
"Ratzke bevestigt met deze avond zijn status als fenomenale, veelzijdige zanger, conferencier en allround artist." 

Berliner Morgenpost ★★★★★
"Een showman van een heel bijzonder kaliber. In zijn grappige en bizarre verhalen verliest men zich maar al te graag. Een buitengewoon ontroerende en opwindende avond."