Let op: 13 oktober zijn de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Deze voorstelling is verplaatst naar 2 april 2022 (let op, dit is dus volgend theaterseizoen). Kaarthouders zijn inmiddels geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Neem dan alstublieft contact op met servicebalie@hetpark.nl.

Sensuele Latin Dirty Dancing

Het internationaal succesvolle ‘Soy de Cuba’ neemt je mee op een zonovergoten trip naar het hart van het Caribische eiland: Havana. Deze bruisende stad vormt het decor van ritmische dans, soulvolle zang en een bloedmooi liefdesverhaal. Temparementvolle Cubaanse dansen als salsa, mambo en rumba worden omarmd door moderne varianten als streetdance. Een zeskoppige liveband en authentieke filmbeelden zorgen voor de rest.

Het verhaal gaat over de jonge Ayala, die in Havana haar geluk als danseres wil beproeven. Ze belandt in een schitterende, energieke wereld, maar leert ook snel de donkere kant kennen, die van intriges, jaloezie en rivaliteit. Maar Ayala geeft niet op in haar poging het hart van haar grote liefde te veroveren.

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waarin u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt.

Uw pauzedrankje wordt in deze periode een drankje to-go dat u vooraf bij de horeca kunt ophalen en mee kunt nemen in de zaal. Wij vragen u om u aan de richtlijnen en voorschriften te houden om uw eigen en ieders veiligheid te waarborgen, en er samen voor te zorgen dat Het Park open kan blijven. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Aanvangstijden & toegewezen zitplaats

In verband met de aangepaste zaalbezetting, spelen sommige voorstellingen twee keer op een avond. Let daarom goed op de aanvangstijd op uw ticket: deze kan afwijken van de tijden die u wellicht gewend bent. Tevens zijn sommige voorstellingen om diezelfde reden iets ingekort.

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.