Let op: Helaas is deze voorstelling geannuleerd. Het dansgezelschap van Soy de Cuba krijgt geen toestemming om naar Nederland en Europa af te reizen vanwege het Corona virus.. Daarom is deze voorstelling verplaatst naar donderdag 1 april 2021. Huidige bezoekers zijn via een e-mail op de hoogte gebracht. Heeft u kaarten gekocht maar geen e-mail ontvangen, dan kunt u contact opnemen met servicebalie@hetpark.nl. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

Sensuele Latin Dirty Dancing

Het internationaal succesvolle ‘Soy de Cuba’ neemt je mee op een zonovergoten trip naar het hart van het Caribische eiland: Havana. Deze bruisende stad vormt het decor van ritmische dans, soulvolle zang en een bloedmooi liefdesverhaal. Temparementvolle Cubaanse dansen als salsa, mambo en rumba worden omarmd door moderne varianten als streetdance. Een zeskoppige liveband en authentieke filmbeelden zorgen voor de rest.

Het verhaal gaat over de jonge Ayala, die in Havana haar geluk als danseres wil beproeven. Ze belandt in een schitterende, energieke wereld, maar leert ook snel de donkere kant kennen, die van intriges, jaloezie en rivaliteit. Maar Ayala geeft niet op in haar poging het hart van haar grote liefde te veroveren.