Traditiegetrouw heten wij u op maandag 6 mei van harte welkom bij de preview van het nieuwe theaterseizoen. Een avond met een gevarieerde line-up aan artiesten die een voorproefje geven van het nieuwe theaterseizoen in Het Park.

De presentatie is in deskundige handen van Andries Tunru en Stefan Hendrikx van het improvisatieduo Beperkt Houdbaar. Samen ontvangen zij onder andere de populaire band Mell & Vintage Future (bekend van 'Beste Zangers' en als huisband van 'Vandaag Inside'), aanstormend cabarettalent Nina de la Parra (te zien binnen onze Niet te Missen Makers-serie komend seizoen), dansgezelschap Ivgi&Greben én verrast Chris Grem met een aantal nummers van Neil Diamond.

Nieuwe brochure

De nieuwe seizoensbrochure wordt op feestelijke wijze onthuld tijdens deze avond én u ontvangt uiteraard één van de eerste exemplaren mee naar huis. Zo heeft u ruim een week de tijd om als vanouds de brochure door te pluizen, op zoek naar uw favoriete voorstellingen voor volgend seizoen. Op dinsdag 14 mei 2024 om 13.00 uur start de voorverkoop*. Het gehele programma is vanaf de Presentatieavond ook te vinden op onze website.

*verkoop voor iedereen die 4 voorstellingen of meer wilt boeken incl. eerdere geboekte voorstellingen van seizoen 2024-2025.

Praktische informatie

De Presentatieavond begint om 20.00 uur. De toegang voor deze avond is gratis. Maximaal vier personen per reservering. Er is een beperkt aantal plaatsen dus reserveer snel.

Mocht u onverwacht verhinderd zijn, geef dit dan graag aan ons door via servicebalie@hetpark.nl zodat wij een ander blij kunnen maken met de plaatsen in de zaal.